Stránky

pátek 23. listopadu 2012

Oslavy 60. výročí


Začátkem měsíce škola slavila 60 let od založení. Pro nás to znamenalo zúčastnit se zahajovacího ceremoniálu, který probíhal ve středu 7.11. Vše jsme se dozvěděli „už“ v úterý, kdy si nás po hodině ve škole vyzvedla Ting Ting (slečna z kanceláře, která se tu o nás „stará“). Zavedla nás na hřiště, kde probíhala generálka na zítřejší akci. To spočívalo v nástupu všech oborů.

My jako zahraniční studenti jsme tvořili vlastní skupinku. Před každou skupinkou šla slečna s cedulkou a za ní někdo, kdo nesl vlajku, na které bylo napsáno, o koho se jedná. Za nosiče vybrala Ting Ting Yazana, protože to byl jediný kluk, který nevypadal asijsky. Na generálce nás totiž zezačátku bylo asi jen 10, protože ostatní byli ve škole, nebo se na to prostě jen vyprdli.

Takže jsme se seřadili a na pokyn vyrazili. Obešli jsme půlku stadionu a nastoupili před tribunu, kde budou hovořit pohlaváři. Sbor na tribuně si zkusil zazpívat píseň a potom jsme se rozestoupili všichni stran a udělali prostor pro taiji vystoupení a nějaké tanečníky-roztleskávačky.

Bylo to docela únavné, protože než se začalo, tak jsme tam skoro hodinu čekali a potom nám oznámili, že to budeme zkoušet ještě jednou! Do naší skupinky přibili ještě korejští taekwondisté, které asi odvolali přímo z tréninku. Obešli jsme si další kolečko, poslechli píseň a šlo se domů. V kanceláři jsme ještě dostali teplákovky, které jsme si měli obléknout. Jsou docela teplé, takže se určitě budou hodit ;)

Ve středu ráno jsme všichni vyrazili na stadion, obešli si kolečko, poslechli si hymnu a pár proslovů a měli jsme celý den volno. Během dne ještě probíhala finále několika sportovních turnajů. Do finále basketbalu se dostal i tým zahraničních studentek, kde hrály i Rusky, ale nenechali je vyhrát. Nejdřív jim rovnou řekli, že je vyhrát nenechají, protože jsou cizinky, ale nakonec to udělali tak, že do druhého týmu nasadili nějakýho dobrýho kluka. Dobrý, ne? :D

S Dangem v nových teplákovkách

Eric s Dangem

Výzdoba před administrativní budovou
Chlapci na začátku

Chaos před nástupem

Už se to blíží...


Asi to neni moc poznat, ale měli jsme i ohňostroj :)

Roztleskávači pěkně řádili :)


A hurá domů!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat